Catering Hepburn és una empresa feta a mida i una manera de fer des de 1986 que avui ja ens defineix: la formació ininterrompuda del personal, les presentacions i el servei, la categoria extra de les matèries primeres, un menjar lleuger, equilibrat i sa, la curiositat, i una cura especial a la cuina.

La nostra trajectòria és el que millor parla de qui som i de la feina que fem. Una trajectòria que sempre hem volgut que estigui marcada per una cuina de qualitat, la flexibilitat a l’hora d’adaptar un servei a les necessitats dels clients, i un interès ferm i sincer per la recerca i la millora constant.

Catering Hepburn és una empresa compromesa amb el medi ambient que ofereix aliments frescos i de temporada, i que té en compte l’origen dels productes per tal de reduir la petja ecològica (Km 0). També tenim presents les opcions vegetarianes, veganes i les intoleràncies alimentàries. I sempre fem servir material reutilitzable i/o compostable.

Volem una cuina bona, saludable, i un planeta net!

Catering Hepburn es una empresa hecha a medida y unas maneras de hacer, desde 1986, que hoy ya nos definen: la formación ininterrumpida del personal, las presentaciones y el servicio, la categoría extra de las materias primas, una comida ligera, equilibrada y sana, la curiosidad, y un cuidado especial en la cocina.

Nuestra trayectoria es lo que mejor habla de quiénes somos y el trabajo que hacemos. Una trayectoria que siempre hemos querido que esté marcada por una cocina de calidad, la flexibilidad a la hora de adaptar un servicio a las necesidades de los clientes, y un interés firme y sincero por la búsqueda y la mejora constante.

Catering Hepburn es una empresa comprometida con el medio ambiente que ofrece alimentos frescos y de temporada, y que tiene en cuenta el origen de los productos con el fin de reducir la huella ecológica (Km 0). También tenemos presentes las opciones vegetarianas , veganas y las intolerancias alimentarias. Y siempre utilizamos material reutilizable y / o compostable.

Queremos una cocina buena, saludable, y un planeta limpio!

Catering Hepburn

C/ Riera de Targa, 63.
Vilassar de Dalt 08339 (Barcelona)
T: (+34) 937 508 301
M: (+34) 659 918 187
M: catering@cetering-hepburn.com